Elles – Front Office Manager

Elles – Front Office Manager


Elles werkt als Front Office Manager in Hotel De Roskam in Rheden. Tijdens haar werk is zij verantwoordelijk voor een breed takenpakket. “Ik houd mij bezig met alle ins en outs van een hotelreceptie.” Bij Hotel De Roskam zit zij helemaal op de juiste plek: “Hospitality is het allerleukste vak!”

Geen dag is hetzelfde

De diversiteit van het werk is voor Elles één van de redenen waarom zij sinds haar start in 2018 met plezier voor het hotel in Rheden werkt. “Eén van mijn taken is het ontvangen van gasten en hen te woord staan. Daarnaast ben ik ook bezig met het managen van alle diensten en medewerkers, het begeleiden van stagiairs, zorgen voor een optimale bezetting van het hotel, het bewaken van de kosten en de promotie van ons hotel”

Alles voor een prettig verblijf

Elles haalt veel energie uit het zorgen voor de gasten. “Ik vind het leuk om te zorgen dat alle gasten een ontspannen verblijf hebben en met een glimlach weer vertrekken. Omdat zij als Front Office Manager altijd klaar wilt staan voor de gasten, is geen dag hetzelfde. “Ik ben de hele dag aan het schakelen,” zegt zij lachend. “En daar houd ik van.” Het is dan ook niet gek dat haar collega’s Elles omschrijven als enthousiast, betrokken en betrouwbaar.

Hotel De Roskam

Het hotel bevindt zich op een unieke locatie en dat zorgt er voor dat gasten graag op deze plek verblijven. De prachtige locatie aan de rand van De Veluwe maakt Elles trots. Tegen vriend  en en familie vertelt ze daarom frequent dat zij een leuke baan heeft in een mooi hotel. “Ik werk voor een hotel dat plek biedt voor zowel zakelijke als leisure gasten. Een plek waar vele mogelijkheden zijn voor een ontspannen verblijf of zakelijke meeting.”

Aandacht voor groei en ontwikkeling

Maar niet alleen voor gasten is het hotel een fijne locatie. Bij Sandton streven we er altijd naar om het beste naar voren te brengen bij ons personeel. Zo vinden wij het belangrijk dat ons personeel groeit in hun werk en wordt er veel ruimte geboden voor ontwikkeling. “Sandton Hotels is een kleinschalige hotelcollectie waarin veel ruimte is om jezelf te ontplooien,” beaamt Elles. Zelf wil ze zich in de komende tijd verder ontwikkelen in haar functie binnen het hotel. Voor haar toekomstige collega’s heeft ze ook nog een boodschap: “Zie de hospitality branche niet als een doorsnee job, maar als een dagelijkse uitdaging om een glimlach op de gezichten van je gasten te toveren!”

Over werken bij Sandton Hotels

Werken bij Sandton Hotels betekent plezier hebben in je werk en waardering krijgen voor wat je doet. Samen werken wij aan jouw ambities, want onze medewerkers maken het verschil! Daarnaast bieden wij een marktconform salaris, een collectiviteitskorting op verschillende verzekeringen bij Centraal Beheer Achmea en een aantrekkelijke kortingsregeling bij alle hotels binnen de collectie.

Meer over Sandton Hotel De Roskam
Contact

Arnhemsestraatweg 62
6991 JG Rheden
Nederland
recruitment@ihmg.eu