Sandton Hotel de Roskam, Rheden

Sandton Hotel De Roskam ligt aan de voet van de Posbank, een bekend natuurgebied en een uniek stukje Nederland. De Roskam is een ideale verblijfplaats voor zowel zakelijke als weekendje weg gasten. In de directe omgeving kan prachtig gewandeld of gefietst worden, maar ook steden zoals Arnhem en Apeldoorn zijn vlakbij. In het restaurant van het hotel kunnen gasten terecht voor à-la-carte diners en ontbijt- en lunchbuffetten. Het restaurant is gevestigd in de gerestaureerde hoeve naast het hotel en serveert bistrogerechten die naar een hoger niveau zijn getild door Chefkok Mathijs en zijn team. Bij mooi weer kunnen gasten op het terras eten en genieten van een mooi panoramisch uitzicht. Onze gepassioneerde medewerkers doen er alles aan om gasten in de watten te leggen en de rust van buiten door te trekken naar binnen.

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste professionals die kwaliteit en service hoog in het vaandel hebben staan en die zichzelf graag blijven ontwikkelen. Wil jij deel uitmaken van ons team en werken in een inspirerende werkomgeving? Wij nodigen jou graag uit om onze verhalen te lezen en als jij zoekt naar een nieuwe baan, ook direct te solliciteren op een van onze hospitality vacatures.

Geen passende vacature gevonden?

Schrijf je in voor onze job alert en ontvang als eerste onze nieuwe vacatures.

Over werken bij Sandton Hotels

Werken bij Sandton Hotels betekent plezier hebben in je werk en waardering krijgen voor wat je doet. Samen werken wij aan jouw ambities, want onze medewerkers maken het verschil! Daarnaast bieden wij een marktconform salaris, een collectiviteitskorting op verschillende verzekeringen bij Centraal Beheer Achmea en een aantrekkelijke kortingsregeling bij alle hotels binnen de collectie.

Meer over Sandton Hotel De Roskam
Contact

Arnhemsestraatweg 62
6991 JG Rheden
Nederland
recruitment@ihmg.eu