Sandton Eindhoven Centre

Een comfortabel hotel in hartje centrum Eindhoven met alle faciliteiten voor de gast. Want of het nu gaat om een lunch, diner, weekend weg of zakelijke bijeenkomst; elke gast kan altijd rekenen op de beste kwaliteit met een glimlach en persoonlijke touch, dat is Sandton Eindhoven Centre. Hier werkt een hecht team van 20 allround hospitality toppers aan een totaalbeleving voor iedere gast. De Front Office maakt net zo makkelijk een maaltijd als dat ze een gast inchecken of een klacht oplossen. Doordat het team klein en hecht is, is de sfeer warm en huiselijk. Hier voelt zowel gast als medewerker zich thuis. Door de week heeft het hotel veel zakelijke gasten die snel en professioneel geholpen willen worden, terwijl in het weekend de gasten zich in de watten laten leggen. Hier past de medewerker de service feilloos op aan en waardeert hierdoor de variatie in werkzaamheden én gasten; elke werkdag is anders in ons hotel.

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste professionals die kwaliteit en service hoog in het vaandel hebben staan en die zichzelf graag blijven ontwikkelen. Wil jij deel uitmaken van ons team en werken in een inspirerende werkomgeving? Wij nodigen jou graag uit om onze verhalen te lezen en als jij zoekt naar een nieuwe baan, ook direct te solliciteren op een van onze hospitality vacatures.

Geen passende vacature gevonden?

Schrijf je in voor onze job alert en ontvang als eerste onze nieuwe vacatures.

Over werken bij Sandton Hotels

Werken bij Sandton Hotels betekent plezier hebben in je werk en waardering krijgen voor wat je doet. Samen werken wij aan jouw ambities, want onze medewerkers maken het verschil! Daarnaast bieden wij een marktconform salaris, een collectiviteitskorting op verschillende verzekeringen bij Centraal Beheer Achmea en een aantrekkelijke kortingsregeling bij alle hotels binnen de collectie.

Meer over Sandton Eindhoven Centre
Contact

Stratumsedijk 23D
5611 NA Eindhoven
Nederland
recruitment@ihmg.eu