Miranda - General Manager


“Je wordt hier echt opgenomen in een hechte club met collega’s”

Miranda is General Manager van Sandton IJsselhotel in Deventer. In de functie streeft ze naar het beste resultaat en de hoogste gasttevredenheid. “We willen meer dan 100% tevreden gasten de deur uit laten gaan met een dikke glimlach op het gezicht.”

Blik op de toekomst

Miranda heeft grote plannen met het IJsselhotel in Deventer. “Ik streef naar zoveel mogelijk 5 sterren beoordelingen op bijvoorbeeld Tripadvisor. Ik hoop dat gasten die weggaan, eigenlijk het liefst meteen terugkomen.” Het IJsselhotel krijgt gasten uit de hele wereld. Hanzestad Deventer doet veel aan marketing, dus het is een nieuwe toeristische bestemming, merkt ook Miranda. “We hebben bijvoorbeeld veel Duitsers die voor een weekendje komen. Onze gasten moeten hier heerlijk hebben geslapen en fantastisch hebben gegeten.”

Ruimte voor een grapje

Miranda vindt de sfeer in het hotel prettig. “We kunnen goed inschatten waarvoor een gast komt. Een zakelijke klant benaderen we op een andere manier dan een persoon die voor een weekendje wegkomt. Ik vind het daarom ook belangrijk dat we grapjes kunnen maken met het team en er een informele sfeer kan zijn als dat gepast is.” Het bijzondere van dit hotel zijn ook de vele passanten. We hebben echt een rol in Food & Beverage, ons grote terras trekt veel gasten. Dat maakt dat de werkdruk soms anders ligt. Wij hebben veel meer onvoorspelbare dagen dan de andere hotels. Ook doen we catering buiten de deur. Zo hebben we bijvoorbeeld de catering van een grote klant tijdens Deventer op Stelten mogen verzorgen. Dat was een enorm evenement.” Doordat de werkzaamheden veelzijdig zijn, is geen dag hetzelfde. “Een absoluut pluspunt,” laat Miranda weten.

Prachtige trouwlocatie

Wat Miranda ook leuk vindt, is het verzorgen van huwelijken. “Het is fantastisch om te horen dat je hebt bijgedragen aan de mooiste dag van het leven van mensen. Ik wil gasten het gevoel geven dat we goed voor hen zorgen. Maar dat geldt ook voor mijn medewerkers! Het is belangrijk dat iedereen zichzelf kan zijn en dat iedereen het naar zijn of haar zin heeft, als gast én collega. Je wordt hier opgenomen in een hele hechte club met collega’s. We doen veel samen en de mensen gaan met enige regelmaat met elkaar op stap buiten werktijd. Medewerkers krijgen verantwoordelijkheid en de ruimte om initiatief te tonen. Ze hebben de kans om te leren, iedereen mag fouten maken, want daar leer je juist van. De collega’s hebben veel voor elkaar over, er is veel bereidheid om elkaar te helpen.”

 

Over werken bij Sandton Hotels

Werken bij Sandton Hotels betekent plezier hebben in je werk en waardering krijgen voor wat je doet. Samen werken wij aan jouw ambities, want onze medewerkers maken het verschil! Daarnaast bieden wij een marktconform salaris, een collectiviteitskorting op verschillende verzekeringen bij Centraal Beheer Achmea en een aantrekkelijke kortingsregeling bij alle hotels binnen de collectie!

Meer over Sandton IJsselhotel
Contact

Worp 2
7419 AD Deventer
Nederland
recruitment@ihmg.eu