Manon  - Medewerkster Conference & Events

Manon - Medewerkster Conference & Events


Manon (26) werkt als Conference & Events medewerker in het IJsselhotel in Deventer. Binnen haar functie is zij verantwoordelijk voor het plannen van zakelijke events en bruiloften. “Elke dag is anders. De ene dag ben je druk met diverse aanvragen voor zakelijke gasten, de andere dag sta je op de vloer om een bruidspaar hun mooiste dag te verzorgen.”

Afwisselende baan

Manon werkt  sinds 2012 voor het Sandton IJssel hotel en is gestart in de front office als stagiaire en na vijf jaar is zij een andere weg ingeslagen door als Conference & Events medewerker verder te gaan. “In de periode dat ik een opleiding moest kiezen, was ik volledig blanco en had geen idee waar mijn passie lag. Toen heb ik de studie International Hospitality Studies gevolgd en kwam ik er achter dat dit mij erg goed ligt.” Vooral de afwisselende taken en de uitdagingen ziet zij als een positief punt. Vooral naar de dagen dat zij een bruiloft mag verzorgen kijkt zij altijd uit. “Ergens brengt dit extra druk omdat het iemand zijn of haar mooiste dag is, maar dat maakt het juist nog uitdagender.”

Locatie van het hotel

Volgens Manon ligt de kracht van het IJsselhotel vooral in de locatie aan de oever van de IJssel. “Wie kan zeggen dat je tijdens een break van een bijeenkomst vanaf het terras een sloep instapt voor een tocht over de IJssel?” Als een gast optimaal geniet van het verblijf of een event in het hotel, gaat Manon met een goed gevoel naar huis. “Dat is zeker het geval als de partijen van de dag goed verlopen, wij leuke aanvragen ontvangen en ik veel boekingen definitief mag maken. Maar ik geniet ook als ik een goede afspraak heb gehad!” Het hotel en de locatie dragen daar zeker aan bij.

Team en collega’s

Een goede sfeer tijdens het werken is een onderdeel waar wij bij het IJsselhotel veel waarde aan hechten. Manon kan dit beamen, want de sfeer is vaak ontspannen. “De sfeer is relaxt. We kunnen lachen met elkaar. Ook op werkgebied gaat de communicatie goed en vullen we elkaar goed aan. Ik ga met plezier naar mijn werk, dat is een goed teken, toch?” De samenwerking met haar collega’s is voor Manon een belangrijke reden waarom zij het zo naar haar zin heeft. “Hier word je niet gezien als afdeling maar als één team,” legt ze uit. “Wanneer het nodig is, assisteer je bij de receptie of in het restaurant. Daarnaast is het een heel gevarieerd team, je weet wat je aan elkaar hebt.”

“Bij ons kan alles, ‘nee’ is geen antwoord”

Samen met haar team werkt Manon dagelijks voor het beste resultaat. Ze vindt het belangrijk dat een klant tevreden het hotel verlaat en heeft genoten van het verblijf. “Nee is geen antwoord die wij onze gasten willen geven. De flexibiliteit is in mijn ogen erg goed, en dat gevoel hoop ik ook over te brengen.”

Over werken bij Sandton Hotels

Werken bij Sandton Hotels betekent plezier hebben in je werk en waardering krijgen voor wat je doet. Samen werken wij aan jouw ambities, want onze medewerkers maken het verschil! Daarnaast bieden wij een marktconform salaris, een collectiviteitskorting op verschillende verzekeringen bij Centraal Beheer Achmea en een aantrekkelijke kortingsregeling bij alle hotels binnen de collectie!

Meer over Sandton IJsselhotel
Contact

Worp 2
7419 AD Deventer
Nederland
recruitment@ihmg.eu