Sandton IJsselhotel, Deventer

Luxe, sfeer, een spectaculair uitzicht, culinaire hoogstandjes en een crew met passie en kennis van zaken; dat is waar het om draait bij Sandton IJsselhotel. Het luxe designhotel ligt pal aan de IJssel, met een prachtig uitzicht op Deventer. De beste plek om te genieten van dit unieke uitzicht? Dat is vanaf ons heerlijke terras! Gasten genieten hier van een luxe lunch of een romantisch diner op niveau en laten zich graag volledig in de watten leggen door onze vriendelijke, vakkundige medewerkers. Natuurlijk kunnen gasten ook vanuit onze kamers genieten van het uitzicht én de aandacht. Want of het nu gaat om een lunch, diner, weekend weg, bruiloft of zakelijke bijeenkomst; elke gast kan altijd rekenen op de beste kwaliteit met een glimlach en persoonlijke touch.

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste professionals die kwaliteit en service hoog in het vaandel hebben staan en die zichzelf graag blijven ontwikkelen. Wil jij deel uitmaken van ons team en werken in een inspirerende werkomgeving? Wij nodigen jou graag uit om onze verhalen te lezen en als jij zoekt naar een nieuwe baan, ook direct te solliciteren op een van onze hospitality vacatures.

Geen passende vacature gevonden?

Schrijf je in voor onze job alert en ontvang als eerste onze nieuwe vacatures.

Over werken bij Sandton Hotels

Werken bij Sandton Hotels betekent plezier hebben in je werk en waardering krijgen voor wat je doet. Samen werken wij aan jouw ambities, want onze medewerkers maken het verschil! Daarnaast bieden wij een marktconform salaris, een collectiviteitskorting op verschillende verzekeringen bij Centraal Beheer Achmea en een aantrekkelijke kortingsregeling bij alle hotels binnen de collectie!

Meer over Sandton IJsselhotel
Contact

Worp 2
7419 AD Deventer
Nederland
recruitment@ihmg.eu