Sandton Brussels Centre

Een zakelijke uitstraling met een persoonlijke benadering; die combinatie is uniek voor Sandton Brussels Centre. Hoewel het hotel grotendeels zakelijke gasten bedient, nodigt de aantrekkelijke ligging ook de gasten die een weekendje weg gaan uit. Gasten kunnen genieten van moderne kamers en een sfeervolle lounge om een Belgisch biertje te drinken. Het team is gemotiveerd en enthousiast. De medewerkers zijn leergierig en doen er alles aan om de gasten in de watten te leggen. Sandton Brussels Centre biedt precies die juiste mix van de professionaliteit van een groot ketenhotel, met de sfeer en warmte van een trendy boetiek hotel.

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste professionals die kwaliteit en service hoog in het vaandel hebben staan en die zichzelf graag blijven ontwikkelen. Wil jij deel uitmaken van ons team en werken in een inspirerende werkomgeving? Wij nodigen jou graag uit om onze verhalen te lezen en als jij zoekt naar een nieuwe baan, ook direct te solliciteren op een van onze hospitality vacatures.

Geen passende vacature gevonden?

Schrijf je in voor onze job alert en ontvang als eerste onze nieuwe vacatures.

Over werken bij Sandton Hotels

Werken bij Sandton Hotels betekent plezier hebben in je werk en waardering krijgen voor wat je doet. Samen werken wij aan jouw ambities, want onze medewerkers maken het verschil! Daarnaast bieden wij een marktconform salaris en een aantrekkelijke kortingsregeling bij alle hotels binnen de collectie.

Meer over Sandton Brussels Centre
Contact

Parochiaansstraat 15-23
1000 Brussel
België
recruitment@ihmg.eu